El opgaver

Et udpluk af hvilke el-opgaver vi laver

Lad os kontakte dig


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  El-tjek, renovering & modernisering

  Vi kan hjælpe dig med at sikre dig, at din el-installationer er både funktionsdygtige og lovlige. Det kan være vigtigt løbende at teste, men særligt når du overtager en bolig. Vi laver eftersyn af el, og med vores erfaring ved vi hvor vi skal lede eller om der er faresignaler.

  Vi udarbejder også gerne en elinstallationsrapport, som dokumenterer, at de elektriske installationer er gennemgået. En elinstallationsrapport er særligt vigtigt i forbindelse med ejendomshandler for både køber og sælger.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

  Energioptimering & intelligente installationer

  Spar penge og gør noget godt for miljøet. Vi kan hjælpe dig med at energioptimere din bolig, ejendom eller dit kontor. Vi har bred erfaring indenfor lysregulering, energivenlige komponenter, zoneopdeling, belysning med sensorer, LED lys og med mere.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

  Udskiftning af eltavle hpfi

  Det er idag et krav at din el installation er beskyttet med et fejlstrømsrelæ. Installationen af et HPFI-relæ sikrer dig mod, at dine hvidevarer og elektroniske apparater ikke bryder sammen, hvis der kommer overgang i strømmen. Et gammelt HPFI-relæ er ikke længere tidssvarende, og du risikerer, at din forsikring afviser at dække en potentiel skade hvilket kan blive meget dyrt hvis uheldet er ude.

  Vi sikrer at alt er i orden med dit nuværende elinstallation, eller skræddersyr en løsning der passer bedst til dig.

  Kontakt os for at uforpligtende rådgivning, tilbud og hør mere om hvad det kan betyde for dig.

  Udendørs & indendørs belysning

  Vi har stor erfaring med opsætning af udendørs og indendørs belysning. Uanset om du er privat eller erhverv, installerer vi både indendørs og udendørs lys. Vi garanterer både kvalitet og service og deler gerne iderigdom omkring lysvalg/design som sikrer det bedste valg til dig.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

  Stikkontakter

  Vi kan hjælpe dig med at skifte en eller flere stikkontakter i dit hjem. Der er flere fordele ved at udskifte dine stikkontakter. Med en udskiftning vil du have en mere sikker stikkontakt og et flottere udtryk.

  Det er også muligt at vi installere afbrydere og lysdæmpere i din kontakt, så du kan spare penge på strømmen.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

  El-eftersyn til tilstandsrapporter

  Vi udarbejder gerne en elinstallationsrapport, som dokumenterer, at de elektriske installationer er gennemgået. En elinstallationsrapport er særligt vigtigt i forbindelse med ejendomshandler for både køber og sælger.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

  Dørtelefoner

  En funktionel dørtelefon sikrer tryghed samt mulighed for selv at bestemme hvem der har adgang. Med en dørtelefon vil du have fuld kontrol over hvem der kommer og går, både i hjemmet, ejendommen og på arbejdspladsen.
  Vi arbejder med de bedste produkter, og kan derfor tilbyde både private, foreninger og kontorlokaler attraktive dørtelefonaftaler med eller uden serviceaftaler.

  Har du problemer med din nuværende dørtelefon, kan vi sende en tekniker som kan lave en fejlsøgning. Ved eventuelle fejl og skader, kan vi hjælpe med reparere nemt og hurtigt. Vi assisterer for rådgivning, montering, installation og evt. serviceaftaler.
  Kontakt os for et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.

  Service & vedligeholdelsesaftaler,
  El partner til boligforeninger, ejendomme & projekter

  Vi har branchen bedste elektrikere og er først tilfredse når du er tilfredsVi kan udføre alt arbejde indenfor el, så har brug for hjælp til el arbejde, stort som småt kan du med tryghed kontakte os. Vi sikrer den bedste og mest sikre løsning, kvalitetsarbejde til en god pris.

  6 Hurtige om
  Københavns El-Service

  Leverer kvalitetsarbejde
  Overholder aftalt pris
  Efterlader projektet pænt og nydeligt, ryder op efter sig selv
  Overholder aftaler – kommer til tiden og afslutter projektet til aftalt tid
  Gode til at lytte til kunden – det er dig der er i kontrol
  Højt serviceniveau
  Previous
  Next

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

  Hvis du mangler en entreprenør i København eller omegn til totalentreprise, så tag kontakt i dag og få et gratis, og uforpligtende, tilbud. Ring til os på tlf: 26237988 eller via e-mail: nicole@kbh-el-service.dk. Du kan også udfylde kontakt formularen og blive ringet op med et tilbud på dit byggeprojekt.

  Hvis du har nogen spørgsmål omkring potentielle byggeprojekter, så kan du tage kontakt til os for rådgivning og få et uforpligtende tilbud på alle byggeprojekter. Vi glæder os til at høre fra dig.