Total Entreprise

Uanset om du skal renovere, ombygge eller have nybyg så står Københavns El-service klar til at hjælpe dig med at udleve dine boligdrømme.

Vi har flere års erfaring med alle former for entreprise. Er du bosat i København og omegn, så vi kan hjælpe dig med at udleve dine byggedrømme.

Lad os kontakte dig


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Entreprenør til dine drømme projekt

  Hos Københavns El-Service udfører vi både store og små opgaver for erhvervs, offentlige og private kunder.

  Vi har flere års erfaring med flere forskellige entreprenøropgaver, og vi står klar til at hjælpe dig med dine byggeprojekter. Vi udfører en stor række forskellige opgaver.

  Vi har selv flere professionelle fagfolk ansat med forskellige kompetencer og kan rådgive og vejlede omkring alle potentielle byggeprojekter. Vores erfaring og ekspertise gør også at vi kan hjælpe med at udforme din ideer og rådgive omkring aktuelle projekter. Hvis går med byggedrømme, så kontakt os på tlf: 26237988 eller via e-mail: nicole@kbh-el-service.dk.

  Hvad er totalentreprise?

  Ved totalentreprise får du en entreprenør, der har samlet ansvar for byggeprojektet. Vi sørger for alle holde styr på alle dele af projektet, så du ikke selv skal kontakte de håndværker, ingeniør arkitekt eller andre fagfolk for at kunne færdiggøre byggeprojektet. Alle mangler eller problemer er vores ansvar.

  Vi sørger også for at kontakte alle underleverandør og at alt bliver leveret. Vores erfaring og ekspertise gør samtidig at vi kan sikre at priserne er fornuftige og det stykke arbejde der bliver udført. Ansvaret for at projektet bliver udført ordentligt ligger hos os, hvilket gør at kunden ikke behøver bekymre sig for at alt bliver udført korrekt.

  Vi hjælper blandt andet med:

  Kvalitet og service er vores fokus

  Vi arbejder for at yde den bedste service og yde den højeste kvalitet. Ved at vi står for ansvaret sikre vi at arbejdet bliver udført i høj kvalitet.

  Det gør at vores kunder ikke behøver bruge tid på at sikre at arbejdet bliver lavet ordentligt. Vi ved at glade kunder tiltrækker flere glade kunder.

  Derfor sætter vi en ære i vores arbejde. Samtidig giver det vores kunder tryghed og sikkerhed i at arbejdet bliver gjort ordentligt, så vi kan sikre at vores kunder får opfyldt deres byggedrømme.

  Vores erfaring og ekspertise gør det muligt at kunne leverer høj kvalitet og service. Samtidig kan vi give løbende rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre at projektet lever op til dine drømme. Vi sørger også for at underleverandørerne

  6 Hurtige om
  Københavns El-Service

  Leverer kvalitetsarbejde
  Overholder aftalt pris
  Efterlader projektet pænt og nydeligt, ryder op efter sig selv
  Overholder aftaler – kommer til tiden og afslutter projektet til aftalt tid
  Gode til at lytte til kunden – det er dig der er i kontrol
  Højt serviceniveau
  Previous
  Next

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

  Hvis du mangler en entreprenør i København eller omegn til totalentreprise, så tag kontakt i dag og få et gratis, og uforpligtende, tilbud. Ring til os på tlf: 26237988 eller via e-mail: nicole@kbh-el-service.dk. Du kan også udfylde kontakt formularen og blive ringet op med et tilbud på dit byggeprojekt.

  Hvis du har nogen spørgsmål omkring potentielle byggeprojekter, så kan du tage kontakt til os for rådgivning og få et uforpligtende tilbud på alle byggeprojekter. Vi glæder os til at høre fra dig.