Wifi / fiber

Få installeret den bedste og hurtigste netværksforbindelse, så du undgår langsomt og ustabilt internet.

Lad os kontakte dig


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Netværk til private og erhverv

  Vi sørger for netværksløsninger og fiberinstallationer til dit private hjem eller i din virksomhed. Ustabilt eller langsomt netværk kan være en stor irritation i hverdagen. Dette gælder både hvis du sidder og streamer eller arbejder derhjemme, eller hvis du sidder på kontor og er afhængig af internettet 8 timer om dagen.

  I dag er det ikke kun computeren der er koblet til internettet. Både computere, telefoner, TV og mange andre enheder bruger internettet samtidigt, og dette kan ses på hastigheden, hvis man ikke har den rette løsning.

  Hos Københavns El-Service sørger vi for, at du har en stabil internetforbindelse i dit hus, lejlighed eller på kontoret. Med vores netværksløsning, behøver du aldrig bekymre dig om dit internets ydeevne, da det vil have musklerne til at håndtere alle enheder på en gang. Vi installerer dit trådløse internet med fiberinstallation, så du får den højeste hastighed og mest stabile forbindelse.

  6 Hurtige om
  Københavns El-Service

  Leverer kvalitetsarbejde
  Overholder aftalt pris
  Efterlader projektet pænt og nydeligt, ryder op efter sig selv
  Overholder aftaler – kommer til tiden og afslutter projektet til aftalt tid
  Gode til at lytte til kunden – det er dig der er i kontrol
  Højt serviceniveau
  Previous
  Next

  Kontakt os

  Du kan altid ringe til os hvis du har brug for akut elektriker service. Hvis du har andre opgaver der skal laves, er du også altid velkommen til at ringe eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud inden for kort tid.