Hvem er vi

Vi klare alle opgaver indenfor el

Lad os kontakte dig


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vores team

  Vi er et team bestående af elektrikere og el-installatører, hvilket betyder, at vi kan klare alle opgaver inden for el – store som små. Vi udfører arbejde i København og omegn, og med selskabets beliggenhed på Amager og i Hellerup er vi lige i nærheden. Vi har massere af erfaring med udførelse af alle former for elektrikeropgaver til private boliger, lejligheder samt erhverv – og vi sender gerne en dygtig elektriker ud til dig, hvis du har brug for hjælp, et uforpligtende tilbud, rådgivning eller et eftersyn.
  Hos Københavns El-Service går vi op i ordentlighed og kvalitet, som vi sikrer vi ved at sørge for, at vores elektrikere er motiverede og serviceorienterede – og at alle opgaver bliver behandlet med samme engagement.

  Derfor tilbyder vi de bedste løsninger inden for el.

  Vi tilbyder også elektriker døgnvagt København

  Kontakt os

  Som sagt, kan du altid ringe til os hvis du har brug for akut elektriker service. Hvis du har andre opgaver der skal laves, er du også altid velkommen til at ringe eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud inden for kort tid.