Ej-tjek

Vi er specialister i El-tjek og El-eftersyn i København og omegn. Vi går op i din tryghed, og derfor rykker vi ud alle ugens dage, 24 timer i døgnet hvis den er gal i hjemmet.

Lad os kontakte dig


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Et el-tjek sikrer, at der er styr på dine el-installationer

  Som lejligheds- eller husejer, er det dig selv der står til ansvar for at sikre, at alle dine el-installationer er funktionsdygtige og lovlige. Det er fornuftigt at teste løbende, men det er især vigtigt når du overtager en bolig, at dette gør sig gældende. Når du overtager en ny bolig, kan der være mange problemer med el-installationerne, som ligger gemt under overfladen.

  Hvad er prisen på et el-tjek?

  Prisen på et el-tjek kan variere meget og afhænger altid af størrelsen og alderen på dit hus eller din lejlighed. Det er af denne grund, at vi beder dig om at kontakte os, så vi kan spørge ind til din bolig og give dig et uforpligtende tilbud. Ved at få foretaget et el-tjek, kan du i langt de fleste tilfælde ende med at spare penge, da det kan koste dig dyrt hvis det senere bliver opdaget at du har ulovlige el-installationer i din bolig. Derfor anbefaler vi altid at du få din bolig tjekket af en professionel.

  Kontakt os for et el-tjek i dag

  Som sagt, kan du altid ringe til os hvis du har brug for akut el-tjek. Hvis du har andre opgaver der skal laves, er du også altid velkommen til at ringe eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud inden for kort tid.