Dørtelefoner

Som din elektriker i København og omegn, hjælper vi med montering, installation, service og reparation af dørtelefoner.

Lad os kontakte dig


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Installation af dørtelefon

  Hos Københavns El-Service, har vi masser af erfaring med montering og installation af dørtelefoner. En funktionel dørtelefon kan være med til at sikre tryghed og muligheden for selv at bestemme hvem der har adgang.

  Vi har de rette værktøjer og kompetencer til at give dig en kvalitetsorienteret dørtelefon løsning. Føl dig mere tryg i din bolig, eller få bedre kontrol på arbejdspladsen, med en dørtelefon fra Københavns El-Service.

  Pris på dørtelefon

  Prisen på at få monteret en dørtelefon kan variere meget og afhænger af størrelsen og omfanget af opgaven. Det er af denne grund, at vi beder dig om at kontakte os, så vi kan spørge ind til din situation.

  I vores optik betyder høj kvalitet ikke nødvendigvis at prisen skal være høj, og derfor tilbyder vi også konkurrencedygtige priser, som er til at betale.

  Som elektriker med døgnvagt, tilbyder vi blandt andet følgende:

  Både private og erhverv

  Hvis du har privat bolig og har brug for service eller installation af en dørtelefon, så kan vi hjælpe med dette. Udover til private, har vi også løsninger til virksomheder, boligforeninger mm. som ønsker kontrol over hvem de lukker ind.

  Service af dørtelefon

  Udover at montere og installere dørtelefoner, så rykker vi også ud, hvis du har en dørtelefon der ikke virker optimalt. Vi har stor ekspertise i dørtelefoner, og kan hurtigt finde en løsning på dit problem.

  6 Hurtige om
  Københavns El-Service

  Leverer kvalitetsarbejde
  Overholder aftalt pris
  Efterlader projektet pænt og nydeligt, ryder op efter sig selv
  Overholder aftaler – kommer til tiden og afslutter projektet til aftalt tid
  Gode til at lytte til kunden – det er dig der er i kontrol
  Højt serviceniveau
  Previous
  Next

  Kontakt os

  Hvis du har spørgsmål til dørtelefoner, eller ønsker at benytte os som din dørtelefon montør, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du har andre opgaver der skal laves, er du også altid velkommen til at ringe eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud inden for kort tid.